Εργαστήρι Βυζαντινής Αγιογραφίας του Π. Τσόκα

Χειροποίητες Θρησκευτικές Εικόνες Φορητές - Τοιχογραφίες

’’Aυθεντικές Βυζαντινές  αγιογραφίες’’   
του Π.Τσόκα

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εδώ σας  παρουσιάζουμε χειροποίητες Χριστιανικές εικόνες. Οι  περισσότερες είναι αντίγραφα παλαιών βυζαντινών και μεταβυζαντινών εικόνων  που δημιούργησαν σπουδαίοι Έλληνες και Ρώσοι αγιογράφοι.

Εδώ θα δείτε επίσης και πρωτότυπα έργα μου πάντα σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες. Η τεχνική που χρησιμοποιείται  είναι  η παραδοσιακή  για την κατασκευή Εικόνων. Αυγοτέμπερα, φύλλο χρυσού, καμβάς πάνω σε προσεγμένο και εξαιρετικής ποιότητας ξύλο, που κάνει την Εικόνα να αντέχει στο Χρόνο.

Από το 1990 το παραδοσιακό μας εργαστήρι προσφέρει υψηλής ποιότητας Εικόνες στις καλύτερες τιμές. Σκοπός μας είναι η Εικόνα που θα έλθει στα χέρια σας, να είναι ίδια ή καλύτερη  από αυτήν που είδατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Διαθέτουμε εικόνες στα καλύτερα καταστήματα, σε σημαντικές Μονές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πελάτες μας επίσης διάσημοι άνθρωποι από τους χώρους της Εκκλησίας, της Πολιτικής και των Τεχνών

Όλοι όμως, είτε είναι απλοί άνθρωποι είτε περισσότερο γνωστοί  μας εμπιστεύονται και εμείς ευχαριστώντας τους για αυτήν την εμπιστοσύνη, δίνουμε τον καλύτερό μας  εαυτό και τους προσφέρουμε πάντα ένα έργο Τέχνης που θα τους ικανοποιήσει για την αγορά που έκαναν είτε γιατί θέλουν ένα έργο Τέχνης που δεν θα χάσει ποτέ την αξία του και συνάμα  να ικανοποιήσει το Θρησκευτικό τους συναίσθημα είτε το θέλουν για να εκπληρώσουν  το όποιο  Θρησκευτικό τους Καθήκον

Map Location

Social Media

facebook

Save

Επικοινωνία

mapΠετράκη 11, 19200
Ελευσίνα - Ελλάδα

phone  Τ. 210 5548124
  F. 2105548124

emailtsokasicons@gmail.com

(c) 2015 - 
Designed by 4creations.gr Hosted by Totalnet.gr Member of Totalfind.gr and EnterNow.gr